Zeg voluit "Bedankt wonderhelden!" met de nieuwe Wonderbox geschenkdoos

Omdat we allemaal wel een naaste hebben tegen wie we DANK U willen zeggen voor alle goede zorgen, heeft Wonderbox de geschenkdoos 'Bedankt wonderhelden!' bedacht.

Wonderbox lanceert deze nieuwe e-geschenkdoos om iedereen te bedanken die actief bijdraagt aan de strijd tegen Covid-19: verzorgers, politieagenten, brandweerlui, paramedici, winkeliers, vuilnismannen, pakjesbezorgers ... Wonderbox verbindt zich ertoe 20% van de verkoop van deze geschenkdoos te doneren aan Caritas International Belgium, dat de meest kwetsbare mensen in België en elders helpt.

De geschenkdoos 'Bedankt wonderhelden!' is enkel verkrijgbaar via de website wonderbox.be tegen de verkoopprijs van € 49,90. De helden van vandaag zullen dan kunnen kiezen uit maar liefst 13.100 activiteiten (verblijf, wellness, gastronomie of sport).

Story image

 

Wonderbox BE | Geschenkdoos : het ideaal verjaardagscadeau - op weekend - sport - ontspanning

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be