Wonderbox maakt je gelukkig met haar nieuwe gamma kleine geschenkdozen

Kleine prijzen, groot geluk

Wonderbox blijft innoveren en lanceert een splinternieuw assortiment. 13 geschenkdozen in een miniformaat. Wat maakt ze zo bijzonder? Voor een kleine prijs bieden ze een ruime keuze aan activiteiten. De prijs van de geschenkdozen varieert tussen 10 en 100 euro. Nu vind je met een low budget in no time je kerstcadeaus.

De geschenkdoos "Quality time"

Een partijtje bowlen, een manicure, een heerlijke pizza of een bezoek aan de cinema. Een geweldig moment om met twee te delen, voor een kleine prijs.

Aanbevolen verkoopprijs: €10.

De geschenkdoos "Apero voor 2"

Geniet van de eenvoudige dingen in het leven! Neem de tijd om uitgebreid te aperitieven. Een glaasje wijn en kaasplank, sangria en tapas... Samen beleef je een overheerlijk moment.

Aanbevolen verkoopprijs: €15.

De geschenkdoos "Lunch voor 2"

Een speciale geschenkdoos om je smaakpapillen mee te verwennen. Een verrassende Pokébowl, een heerlijke burger, een authentieke pizza of een frisse salade. Het is tijd voor een smakelijke lunchpauze.

Aanbevolen verkoopprijs: €20.

De geschenkdoos "Merry Christmas"

Het geheim achter het perfecte kerstcadeau? Doe een experience cadeau! Een bier degustatie, een halve dag kajakken, een hammam sessie of bagels proeven? Deze unieke geschenkdoos is een verzameling van geweldige activiteiten.

Aanbevolen verkoopprijs: €20.

De geschenkdoos "Ontbijt & bubbels voor 2"

Met deze heerlijke kleine geschenkdoos, is het smullen geblazen! Begin de dag in stijl. Geniet van lekkere croissants, warme koffie, vers geperst fruitsap en tal van andere verrassende lekkernijen.

Aanbevolen verkoopprijs: €30.

De geschenkdoos "Weekend 3 dagen"

Een 3-daags romantisch uitje dankzij deze geschenkdoos vol liefde. De hartelijkheid van de ontvangst, het comfort van je kamer,de rust van de omgeving. Een overvloed van charme in één kleine geschenkdoos!

Aanbevolen verkoopprijs: €100.

Wonderbox BE | Geschenkdoos : het ideaal verjaardagscadeau - op weekend - sport - ontspanning

 

 

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be