Wonderbox, jouw favoriete cupido!

Geef je partner een moment cadeau. Lang of kort. Ver of dichtbij.

De dag van vandaag vinden we de ervaring en de emoties het allerbelangrijkste! En juist daarom trekt Wonderbox dit jaar de liefdeskaart. Op het menu: 3 geschenkkoffers die jouw idee omzetten in een prachtig moment.

De 3 Wonderbox geschenkkoffers in detail:

Momenten voor twee

Neem even een momentje, of beter een aantal uur! Tijd voor een heerlijke cocktail in een trendy bar, een ontbijt in een stad die hoog op je bucketlist staat of een masterclass wijnproeven. Je hebt niet meer dan een aantal uur nodig om de liefdesperikelen wakker te schudden. Met de keuze uit 320 ontspannende en avontuurlijke activiteiten is deze geschenkkoffer het hebbeding voor Valentijn!

Prijs van de geschenkkoffer: €24,90

Genieten in duo  

Verleng het moment, neem de tijd om te genieten van het offline leven en kies voor een massage met 4 handen in een spa in het hartje van de Ardennen, verleg je culinaire grenzen en combineer het ontdekken van sushi met een wandeling door de Antwerpse binnenstad of ga voor adrenaline en steek samen een 67 meter lange Indiase brug over in Luik. In het kort, 630 activiteiten die het je niet makkelijk maken er eentje uit te kiezen.

Prijs van de geschenkkoffer: €49,90

 2 dagen luxe wellness

Koffers klaar, deuren dicht, tijd om te gaan! Omdat het concept 'welzijn' voor ieder van ons een andere betekenis heeft, heeft Wonderbox niet minder dan 460 ideeën om even aan het hectische leven te ontsnappen. Naar de Alpen, een wijngaard in Nantes of juist dichtbij huis, aan jouw de keuze!

Prijs van de geschenkkoffer: €129,90

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be