Wonderbox, jouw cupido

Een cadeautje doet altijd plezier, maar voor Valentijn zoeken we naar dat tikkeltje extra. En wat spreekt meer tot de verbeelding dan een romantische ervaring met z'n twee? Wonderbox zorgt met haar aanbod van geschenkdozen voor onvergetelijke en vooral romantische momenten.

Het doel? Het hart van je geliefde sneller doen slaan. Met de geschenkdoos 'Romantisch dineren' scoor je gegarandeerd. Kies uit het aanbod van maar liefst 350 restaurants voor de plek waar je weet dat je geliefde zich in de zevende hemel zal voelen. Is je partner toch net wat avontuurlijker? Dan is de geschenkdoos "Genieten in duo" de perfecte keuze. Een onvergetelijk moment vol emoties dat je samen kan beleven! Trekken jullie er graag even op uit? Aarzel dan niet en kies voor "Buitengewoon overnachten" en geniet van een overnachting op de meest onverwachte plekken; een tipi, een boomhut, ... pure fantasie!

De geschenkdoos "Romantisch dineren" - €59,90
​De geschenkdoos "
Genieten in duo" - €49,90
​De geschenkdoos "
Buitengewoon overnachten" - €99,90

 

Wonderbox BE | Geschenkdoos : het ideaal verjaardagscadeau - op weekend - sport - ontspanning

 

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be