Wonderbox innoveert met een uniek gamma Cadeaubonnen

Een flexibel cadeau dat zich aanpast aan jouw budget! De Cadeaubon biedt een uitgebreide keuze uit het volledige gamma aan Wonderbox ervaringen. En je bepaalt zelf het bedrag van de geschenkdoos "Wonderbox Cadeaubon" tussen 10 en 300€.

Hoe werkt het?
De Cadeaubon wordt voorgesteld in de vorm van een geschenkdoos. Bij de betaling aan de kassa bepaal je het bedrag van de cadeaubon (tussen € 10 en € 300). Je kan de geschenkdoos nu cadeau doen aan de gelukkige. Die kiest vervolgens één of meerdere activiteiten uit de meer dan 75 000 ervaringen op www.wonderbox.be. De Cadeaubon kan gebruikt worden voor meerdere aankopen op de website. Het is ook mogelijk bij te betalen voor een duurdere activiteit.

Eenvoudig en flexibel, een wondercadeau!

Beschikbaar bij Dreamland

 

 

 

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be