Wonderbox, cadeaus boordevol smaak!

Donderdag 20 oktober 2016 — Genieten van een heerlijke maaltijd in goed gezelschap zonder dat je zelf uren in de keuken hebt staan zwoegen... da’s puur geluk! Met de eindejaarsfeesten in zicht brengt Wonderbox die verwennerij samen in twee geschenkdozen.  De geschenkdozen « Lekker tafelen » en « Prestigieus tafelen: Jeunes restaurateurs » bevallen iedereen die van lekker eten houdt. 

Met de geschenkdoos « Lekker tafelen » (€ 34,90) schenk je een maaltijd voor 2 personen in één van de 320 restaurants in Brussel, Vlaanderen, Wallonië, Luxemburg, Nederland of Frankrijk. In een prachtig decor wordt u hartelijk onthaald om te proeven van een uitmuntende keuken bereid met de allerbeste lokale producten. 

Voor de geschenkdoos « Prestigieus tafelen » (€ 124,90) werkt Wonderbox samen met « Jeunes restaurateurs ». Deze groep jonge chefs heeft hetzelfde doel: hun talent en hun passie voor het vak met zoveel mogelijk mensen delen. Dankzij deze geschenkdoos kan je met twee genieten van de verfijnde keuken die zij aanbieden in één van hun 32 prestigieuze restaurants.