Wonderbox, cadeaus boordevol smaak!

Genieten van een heerlijke maaltijd in goed gezelschap zonder dat je zelf uren in de keuken hebt staan zwoegen... da’s puur geluk! Met de eindejaarsfeesten in zicht brengt Wonderbox die verwennerij samen in twee geschenkdozen.  De geschenkdozen « Lekker tafelen » en « Prestigieus tafelen: Jeunes restaurateurs » bevallen iedereen die van lekker eten houdt. 

Met de geschenkdoos « Lekker tafelen » (€ 34,90) schenk je een maaltijd voor 2 personen in één van de 320 restaurants in Brussel, Vlaanderen, Wallonië, Luxemburg, Nederland of Frankrijk. In een prachtig decor wordt u hartelijk onthaald om te proeven van een uitmuntende keuken bereid met de allerbeste lokale producten. 

Voor de geschenkdoos « Prestigieus tafelen » (€ 124,90) werkt Wonderbox samen met « Jeunes restaurateurs ». Deze groep jonge chefs heeft hetzelfde doel: hun talent en hun passie voor het vak met zoveel mogelijk mensen delen. Dankzij deze geschenkdoos kan je met twee genieten van de verfijnde keuken die zij aanbieden in één van hun 32 prestigieuze restaurants.     

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be