Wonderbox blijft verrassen met haar nieuwigheden!

It's back to work! Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle fun nu voorbij is. Verwen jezelf of je dierbaren met een van de nieuwste Wonderbox geschenkdozen: ontspanning, plezier en culinair genot gegarandeerd.

De geschenkdoos "Tafelen bij chefs"

Met deze geschenkdoos worden je smaakpillen écht verwend. Geniet van absolute topgerechten en ervaar een ware explosie van smaken tijdens een etentje in het restaurant van jouw keuze uit de Wonderbox selectie. Het 2-sterren restaurant La Source ​ verrast je alvast met een unieke en gastronomische lunch die je niet snel zal vergeten. De perfecte gelegenheid om culinair te genieten met je vrienden of geliefde.

Aanbevolen verkoopprijs: €139,90

De geschenkdoos "Unieke ontdekkingen"

Heb je ook nood om even te ontsnappen aan de dagdagelijkse sleur? Kies dan voor een ​ buitengewone activiteit of overnachting uit de uitgebreide selectie van deze geschenkdoos: een nacht in een joert, een vlucht in een vliegsimulator, een luchtdoop,... ​ Het Train Hostel in Brussel verwelkomt je graag in een hangende treinwagon. Onvergetelijke ervaringen gegarandeerd!

Aanbevolen verkoopprijs: €99,90

 

De geschenkdoos "3 dagen op ontdekking in Europa"

Voeg een beetje 'sparkle' toe aan je leven en ga er eens drie dagen op uit! Deze geschenkdoos biedt een breed aanbod aan hotels en gastenverblijven om te genieten van een fantastisch uitje. Maak je klaar om de culturele rijkdom van een van onze mooie Europese steden te ontdekken.

Aanbevolen verkoopprijs: €99,90

 

 

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be