Wonderbox betaalt zijn Belgische partners 100% terug!

EXCLUSIEF: de lancering van het solidariteitsgamma "I love Belgium"!

In de huidige crisissituatie ten gevolge van Covid-19 engageert Wonderbox Group zich om haar partners te ondersteunen in een voor hen economisch moeilijke periode.

Omdat Wonderbox al meer dan 10 jaar dromen waarmaakt met de hulp van haar partners en omdat net die partners vandaag steun kunnen gebruiken, heeft Wonderbox Group voor hen ondersteuningsmaatregelen uitgewerkt.

“Met elk jaar meer dan 300 000 verkochte geschenkdozen in België, speelt Wonderbox een belangrijke rol in de heropleving van de toeristische sector en haar Belgische partners. Ondanks dat het merendeel hun zaak tijdelijk heeft moet sluiten, zijn de partners ontzettend verheugd om na de lockdown terug klanten te mogen ontvangen. Door een Wonderbox cadeau te doen, ondersteun je mee het lokale toerisme. Bovendien zijn onze geschenkdozen 3 jaar en 3 maanden geldig waardoor je de tijd hebt om ervan te genieten. Ontspanning, ontdekking, amusement, geluk ... : die emoties zijn het hart en de bestaansreden van Wonderbox!”, vertelt Olivier de Thysebaert, Managing Director BeLux & Zwitserland.
Story image

Het solidariteitsgamma "I love Belgium"!

Drie geschenkdozen om de activiteiten van Belgische partners in de kijker te zetten: een verblijf in een gastenverblijf, dagje sauna, ontspannende massage, verfijnd diner, dooprit op circuit, duikinitiatie ... Deze 100% Belgische activiteiten zijn verzameld in dit exclusieve gamma. 

Geen enkele commissie: Wonderbox betaalt de verkoop 100% uit aan de partners uit dit gamma van 3 geschenkdozen. 

 

Ontdek de geschenkdozen via volgende linken:

- https://be.wonderbox.com/nl/b/i-love-belgium-passie Aanbevolen verkoopprijs: ​ € 29,90

-  https://be.wonderbox.com/nl/b/i-love-belgium-emotie Aanbevolen verkoopprijs: ​ € 49,90

-  https://be.wonderbox.com/nl/b/i-love-belgium-ontdekking Aanbevolen verkoopprijs: € 99,90

Ze zijn te koop in de gebruikelijke verkooppunten overal in België alsook op de website van Wonderbox.

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be