Voor elke mama de perfecte geschenkdoos!

Maandag 16 april 2018 — Dit jaar heeft Wonderbox voor Moederdag maar liefst 4 verschillende geschenkdozen bedacht. Zo kan elke mama in de bloemetjes worden gezet op een manier die perfect bij haar past!

Vandaag is rood de kleur van… de Wonderbox «I Love Mama». Mama kan kiezen uit een heleboel onweerstaanbare activiteiten zoals gastronomische verwennerij, wellness, een kort verblijf, een sportief avontuur voor 1 of 2 personen. Benieuwd welke van de 1240 onvergetelijke ervaringen in België, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk of Nederland haar zal verleiden! Verkoopprijs: €49,90.

Wordt jouw mama ook overstelpt met werk en is ze altijd druk in de weer? Schenk haar dan een moment waarop ze helemaal tot rust kan komen! De Wonderbox-geschenkdoos « I Love Mama Ontspanning » biedt 300 verschillende verzorgingen aan. Een hot stone massage, een gezichtsverzorging, een manicure of een schoonheidsbehandeling doet je mama zeker en vast ontspannen! Verkoopprijs: €29,90.

De Wonderbox-geschenkdoos « I Love Mama Sprankelend Ontbijt» is de perfecte keuze om haar een fantastisch begin van de dag te bezorgen! Op het programma: een heerlijk ontbijt voor 2 personen op een van de 145 adressen. De ambachtelijke broodjes, knapperige croissants, huisgemaakte confituur, warme koffie … zullen ongetwijfeld smaken. Verkoopprijs: €34,90.

Voor een mama die houdt van reizen, is de geschenkdoos « I Love Mama Weekend » perfect! Schenk haar een aangename overnachting in een hotel, een charmant landhuis of een ongekende cocon! Je mama kan kiezen uit 530 verblijven voor 2 personen in België of elders in Europa. Nieuwe horizonten ontdekken, is gegarandeerd! Verkoopprijs: €59,90

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan, Cactus en op www.wonderbox.be.