Voor elke mama de perfecte geschenkdoos!

Dit jaar heeft Wonderbox voor Moederdag maar liefst 4 verschillende geschenkdozen bedacht. Zo kan elke mama in de bloemetjes worden gezet op een manier die perfect bij haar past!

Vandaag is rood de kleur van… de Wonderbox «I Love Mama». Mama kan kiezen uit een heleboel onweerstaanbare activiteiten zoals gastronomische verwennerij, wellness, een kort verblijf, een sportief avontuur voor 1 of 2 personen. Benieuwd welke van de 1240 onvergetelijke ervaringen in België, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk of Nederland haar zal verleiden! Verkoopprijs: €49,90.

Wordt jouw mama ook overstelpt met werk en is ze altijd druk in de weer? Schenk haar dan een moment waarop ze helemaal tot rust kan komen! De Wonderbox-geschenkdoos « I Love Mama Ontspanning » biedt 300 verschillende verzorgingen aan. Een hot stone massage, een gezichtsverzorging, een manicure of een schoonheidsbehandeling doet je mama zeker en vast ontspannen! Verkoopprijs: €29,90.

De Wonderbox-geschenkdoos « I Love Mama Sprankelend Ontbijt» is de perfecte keuze om haar een fantastisch begin van de dag te bezorgen! Op het programma: een heerlijk ontbijt voor 2 personen op een van de 145 adressen. De ambachtelijke broodjes, knapperige croissants, huisgemaakte confituur, warme koffie … zullen ongetwijfeld smaken. Verkoopprijs: €34,90.

Voor een mama die houdt van reizen, is de geschenkdoos « I Love Mama Weekend » perfect! Schenk haar een aangename overnachting in een hotel, een charmant landhuis of een ongekende cocon! Je mama kan kiezen uit 530 verblijven voor 2 personen in België of elders in Europa. Nieuwe horizonten ontdekken, is gegarandeerd! Verkoopprijs: €59,90

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan, Cactus en op www.wonderbox.be.

Contacteer ons
Over Groupe Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be