Short breaks: pure ontspanning en genot!

Van plan om al je vakantiedagen op te sparen voor een verre bestemming? Toch kan je ook van verlengde weekends genieten om te ontspannen en onze prachtige buurtregio’s te ontdekken.

Wil je aan de dagelijkse stress ontsnappen of er gewoon eens op uit met je partner? Deze 2 geschenkdozen staan garant voor heerlijk reisplezier!

De geschenkdoos « Buitengewoon overnachten » van Wonderbox geeft je de kans om even te breken met de alledaagse routine. Overnachten in boomhutten, tipi's, joerten, hutten, kastelen ... kies uit maar liefst 510 originele verblijven in België en over de grens.

Het aanbod is geldig voor 2 personen, overnachting met ontbijt.

Aanbevolen verkoopsprijs van de geschenkdoos « Buitengewoon overnachten »: € 99,90.

 

Geniet van een welverdiende pauze dankzij de geschenkdoos « Culinair weekend ». 460 gastronomische verblijven in binnen- en buitenland nodigen je uit voor een relaxed weekend. 

Beleef een fantastisch verblijf in België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland of Spanje. Overnacht in een gezellig driesterrenhotel, een charmant gastenverblijf of een stijlvol kasteel en geniet met je partner van een hemels ontbijt en een smaakvol diner. Dit cadeau is ideaal om de batterijen weer op te laden.

Aanbevolen verkoopsprijs van de geschenkdoos « Culinair weekend »: € 119,90.

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan en Cactus.

Meer informatie: www.wonderbox.be.

Contacteer ons
Over Groupe Wonderbox

In 2020, meer dan 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be