Short breaks: pure ontspanning en genot!

Maandag 30 april 2018 — Van plan om al je vakantiedagen op te sparen voor een verre bestemming? Toch kan je ook van verlengde weekends genieten om te ontspannen en onze prachtige buurtregio’s te ontdekken.

Wil je aan de dagelijkse stress ontsnappen of er gewoon eens op uit met je partner? Deze 2 geschenkdozen staan garant voor heerlijk reisplezier!

De geschenkdoos « Buitengewoon overnachten » van Wonderbox geeft je de kans om even te breken met de alledaagse routine. Overnachten in boomhutten, tipi's, joerten, hutten, kastelen ... kies uit maar liefst 510 originele verblijven in België en over de grens.

Het aanbod is geldig voor 2 personen, overnachting met ontbijt.

Aanbevolen verkoopsprijs van de geschenkdoos « Buitengewoon overnachten »: € 99,90.

 

Geniet van een welverdiende pauze dankzij de geschenkdoos « Culinair weekend ». 460 gastronomische verblijven in binnen- en buitenland nodigen je uit voor een relaxed weekend. 

Beleef een fantastisch verblijf in België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland of Spanje. Overnacht in een gezellig driesterrenhotel, een charmant gastenverblijf of een stijlvol kasteel en geniet met je partner van een hemels ontbijt en een smaakvol diner. Dit cadeau is ideaal om de batterijen weer op te laden.

Aanbevolen verkoopsprijs van de geschenkdoos « Culinair weekend »: € 119,90.

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan en Cactus.

Meer informatie: www.wonderbox.be.