Schenk voor Valentijn een doosje vol liefde van Wonderbox!

Dinsdag 13 december 2016 — Valentijn is hét moment voor een welgemeende ‘Ik hou van jou!’. Wonderbox stelt daarom unieke geschenkdozen voor die je geliefde zullen verrassen. De geschenkdozen doen u samen genieten van intens geluk. Dankzij de kwaliteitsvolle partners in België en Europa creëer je met z'n tweetjes mooie herinneringen voor het leven.

Met deze 3 geschenkdozen van Wonderbox wanen alle tortelduifjes zich in de zevende hemel!

 

De geschenkdoos «Romantisch dineren» (€ 59,90) presenteert 335 charmante adressen, veelal aanbevolen door culinaire gidsen. Verkies je de Japanse, Marokkaanse of traditionele keuken? Voor elk is er wat wils, dat staat vast! Kies een restaurant, reserveer en geniet samen van een romantisch diner. Smakelijk!

Klaar voor een wervelwind aan emoties? Dankzij de geschenkdoos « Dromen met twee » (€ 99,90) kan je kiezen uit 2840 activiteiten om te beleven met je geliefde. Een onderonsje met twee in een wellness, een onvergetelijke overnachting in een Europese hoofdstad of een rit met een Vespa? Een onvergetelijke ervaring voor twee wacht …

Heb je zin om met je partner over de grens te gaan ontspannen? De geschenkdoos « 3 dagen er tussenuit met z’n twee » (€ 139,90) stelt je maar liefst 1275 romantische verblijven voor in Frankrijk, Nederland, Spanje en Portugal. De geschenkdoos omvat 2 overnachtingen met ontbijt in 3* en 4* hotels of in karaktervolle gastenverblijven. Op de planning: ongestoord genieten van elkaars gezelschap!

 

Wonderbox 3 dagen er tussenuit met z’n twee € 139,90
Wonderbox Dromen met twee 99,90€.
Wonderbox Romantisch dineren 59,90€.