Schenk voor Valentijn een doosje vol liefde van Wonderbox!

Valentijn is hét moment voor een welgemeende ‘Ik hou van jou!’. Wonderbox stelt daarom unieke geschenkdozen voor die je geliefde zullen verrassen. De geschenkdozen doen u samen genieten van intens geluk. Dankzij de kwaliteitsvolle partners in België en Europa creëer je met z'n tweetjes mooie herinneringen voor het leven.

Met deze 3 geschenkdozen van Wonderbox wanen alle tortelduifjes zich in de zevende hemel!

 

De geschenkdoos «Romantisch dineren» (€ 59,90) presenteert 335 charmante adressen, veelal aanbevolen door culinaire gidsen. Verkies je de Japanse, Marokkaanse of traditionele keuken? Voor elk is er wat wils, dat staat vast! Kies een restaurant, reserveer en geniet samen van een romantisch diner. Smakelijk!

Klaar voor een wervelwind aan emoties? Dankzij de geschenkdoos « Dromen met twee » (€ 99,90) kan je kiezen uit 2840 activiteiten om te beleven met je geliefde. Een onderonsje met twee in een wellness, een onvergetelijke overnachting in een Europese hoofdstad of een rit met een Vespa? Een onvergetelijke ervaring voor twee wacht …

Heb je zin om met je partner over de grens te gaan ontspannen? De geschenkdoos « 3 dagen er tussenuit met z’n twee » (€ 139,90) stelt je maar liefst 1275 romantische verblijven voor in Frankrijk, Nederland, Spanje en Portugal. De geschenkdoos omvat 2 overnachtingen met ontbijt in 3* en 4* hotels of in karaktervolle gastenverblijven. Op de planning: ongestoord genieten van elkaars gezelschap!

 

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be