Schenk je papa op 11 juni veel liefde en ... een betoverende activiteit van Wonderbox!

Het is weer bijna juni en dus de hoogste tijd om na te denken over een cadeau voor Vaderdag! Vergeet de das, sokken of de traditionele fles wijn en geef hem een «I Love Papa» geschenkdoos van Wonderbox. 

Is jouw papa een sportieveling of eerder een echte lekkerbek? Geen nood, de geschenkdoos bevat niet minder dan 1220 magische activiteiten om alleen of met meerderen te doen: verblijven in een B&B, een hummer uittesten, romantisch dineren of genieten van een ontspannende massage. Je papa vindt zeker iets dat op zijn lijf geschreven is! Dankzij de kwaliteit van haar partners, garandeert Wonderbox hem een onvergetelijke ervaring!

Fijne Vaderdag papa!

Verkoopprijs: €49,90.

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be