Schenk je papa op 10 juni een onvergetelijke ervaring dankzij Wonderbox!

De superpapa van vandaag is sportief, houdt van koken, reist graag en is altijd op zoek naar nieuwe avonturen! Een Wonderbox- geschenkdoos is dan ook een fantastisch idee om hem op Vaderdag in de watten te leggen. Wedden dat de vonk zal overslaan?

De geschenkdoos « I Love Papa » bevat 1225 activiteiten voor 1 of 2 personen. Een overnachting met mama in een B&B, een heerlijk diner met zijn beste vriend, een ritje met een Hummer, een ULM- vlucht of een ontspannende massage, aan papa de keuze! Verkoopprijs: € 49,90.

Voor papa’s die in het weekend graag genieten van een uitgebreid ontbijt, heeft Wonderbox 145 ontbijtadressen geselecteerd over heel België. Vers fruit, warme broodjes, ambachtelijke koffie … en bubbels. Vaderdag kan niet beter beginnen! Geldig voor 2 personen. Verkoopprijs: €34,90.

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan en Cactus.

Meer informatie: www.wonderbox.be.

 

Contacteer ons
Over Groupe Wonderbox

In 2020, meer dan 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be