Pure verwennerij onder de kerstboom, getekend Wonderbox !

Nog op zoek naar originele én betaalbare kerstgeschenken? Wonderbox steekt je graag een handje toe...

De Wonderbox geschenkdoos "Lekker tafelen" 

Op één van de 190 voorgestelde adressen wacht je met deze geschenkdoos een heerlijk moment voor 2 personen. Een aangename setting, een hartelijk ontvangst, een traditionele of wereldse keuken … Uw smaakpapillen zullen worden verwend!

Aanbevolen verkoopprijs: 34,90€

De Wonderbox geschenkdoos "Even weg met twee"

Nood aan een weekendje weg? Deze geschenkdoos biedt maar liefst 750 adressen voor een heerlijk uitje in een hotel, B&B of atypisch verblijf naar keuze. Word verliefd op één van de adressen bij ons of over de grens. Deze overnachting op verplaatsing zal goed doen!

Aanbevolen verkoopprijs: 49,90€

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Media Markt, Fnac, Carrefour, Club, Cora, Trafic, Makro, Cactus, Auchan, Belgique Loisirs, Filigranes, Suprabazar, Vatana, Europoint en online via  www.wonderbox.be

Contacteer ons
Margaux Vigneron oserieux
Margaux Vigneron oserieux
Over Groupe Wonderbox

In 2020, meer dan 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be