Plezier, ontspanning, liefde, lekkere momenten en nog veel meer voor iedere mama!

Dit jaar verwent Wonderbox mama's met maar liefst drie verschillende geschenkdozen:

"I love mama" geschenkdoos
Vier je mama met een boeket onweerstaanbare activiteiten. Ze heeft de keuze uit 1240 ervaringen, van een avondje op restaurant, tot een ontspannende massage of een romantische hotelovernachting. Gastronomie, wellness, verblijf of sport, en dat alleen of met twee … er wacht haar een zalig geluksmoment.
Verkoopprijs: €49,90.

 

"2 dagen luxe wellness" geschenkdoos
Schenk je mama een wereld van ontspanning en romantiek. De selectie van 460 overnachtingen in charmante verblijfadressen met een heerlijk gastronomisch ontbijt en toegang tot de wellness dompelt haar onder in een 100% ontspannend weekend. Inademen, uitademen, en nergens aan denken. Dat zijn de sleutelwoorden van dit korte verblijf.
Verkoopprijs: €129,90.

 

"Luxueus ontspannen alleen of met twee" geschenkdoos
Het contact van de hete stenen op haar huid, de zoete geur van essentiële oliën, het ontspannende gevoel na een Californische massage… Schenk je mama een uniek moment, alleen of met twee. Laat haar kiezen uit 250 instant feelgood ervaringen: rustgevende massages, lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen, privétoegang tot de spa…
Verkoopprijs: €79,90.

Ann Ramaekers oSérieux! PR agency

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be