Ontspanning en romantiek met Wonderbox!

Maandag 18 september 2017 — Het ontspannen sfeertje van de zomermaanden heeft weer plaats gemaakt voor het normale school- en werkritme. Geen reden echter om jezelf te verliezen in de dagelijkse sleur.  Open je agenda en die van je geliefde, en doe jezelf een romantisch mini verblijf cadeau. 

De geschenkdoos ‘Romantisch Wellnessverblijf’ van Wonderbox biedt maar liefst 475 verblijven in 3* en 4* hotels. Of je nu kiest voor een nachtje in een modern wellnesshotel, een gezellig landhuis of een romantisch kasteel, de zorgvuldig door Wonderbox uitgekozen partners zullen je maar wat graag verwennen. 

Op het programma: één overnachting met ontbijt en toegang tot de wellnessruimte. Wie heeft gezegd dat de vakantie voorbij is? Je mag blijven dromen!   

Spa en ontspanning Hotel Berlaymont  straalt niet alleen een onweerstaanbaar charisma uit, het ligt op slechts 5 minuutjes stappen van de Europese Commissie. Het viersterrenhotel heeft een uitgebreide spa waar je heerlijk kan ontspannen na een wandeling doorheen de straten van de hoofdstad. 

In Laakdal, Antwerpen, is Art of Dreams een klassevolle B&B waar oud en nieuw elkaar perfect aanvullen. In de tuin kan je genieten van een jacuzzi en een verwarmd zwembad. ‘s Ochtends smul je in een stijlvolle omgeving van een heerlijk ontbijt. 

Globales Post Hotel & Wellness is goed gelegen op enkele minuten van de prachtige stad Luik. Dit verblijf biedt een buitenzwembad, een spa en een bar-salon met uitzicht op de Maasvallei. Ontspanning en romantiek staan hier dagelijks hoog op het programma.

Aanbevolen verkoopprijs van de geschenkdoos ‘Romantisch Wellnessverblijf’: €129,90.

Verkrijgbaar bij Cora, Makro, Club, Carrefour, Fnac, Dreamland, Media Markt, Auchan, Cactus, Standaard Boekhandel.

Meer info: http://be.wonderbox.com/nl