Liefste mama, ik zet je in de bloemetjes met...

Een lunch op een gezellig adresje, een verblijf in een prachtig hotel, een sprankelend ontbijt of enkele yogalessen. Al deze fantastische en originele activiteiten kan je terugvinden in de Wonderbox geschenkdoos “Mama, ik hou van jou”.

Met dit cadeau kan je mama ook kiezen uit tal van wellnesscentra, want ze echt verwennen doe je met een heerlijk relaxmoment. Ongeacht haar keuze, een moment tussen moeder en kind is altijd een goed idee. 

Voor slechts €49,90 heeft jouw mama de keuze uit maar liefst 10 200 activiteiten in België, GH Luxemburg, Nederland en elders in Europa. Als dat geen fantastisch cadeau is!

 

Wonderbox BE | Geschenkdoos : het ideaal verjaardagscadeau - op weekend - sport - ontspanning

 

 

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be