JOUW WENSEN EERST BIJ WONDERBOX!

  • De langste geldigheidsduur op de markt: 3 jaar en 3 maanden
  • Gratis en onbeperkt omruilen 

Kerst en nieuw: dé periode voor cadeautjes! Wie weet ligt er voor jou een geschenkdoos van Wonderbox of Vivabox onder de boom, met een etentje voor twee in een heerlijk restaurant, een romantisch verblijf in een prachtig hotel of een ontspannend wellnessweekend. Het aanbod is zo ruim dat iedereen er gelukkig van wordt!   

Bovendien heeft Wonderbox (waaronder ook Vivabox) dit jaar de geldigheidsduur van de nieuwe geschenkdozen verlengd: je bon blijft vanaf de aankoop maar liefst 3 jaar en 3 maanden geldig. En dat is uniek op de Belgische markt. Vanaf nu heb je geen enkel excuus om niet van je cadeau te genieten!

Om je wensen nog beter te vervullen, kan je bij Wonderbox je geschenkdoos gratis en onbeperkt omruilen. Kreeg je een bon voor een wellness cadeau, maar wil je liever een lang weekend uitwaaien aan zee of heerlijk romantisch dineren? Geen probleem, je kan je geschenkbon gedurende de hele geldigheidsperiode zo vaak omruilen als je wil. 

 

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be