Het ideale eindejaarsgeschenk? Pure ontspanning en wellness in een Wonderbox!

December is daar, de maand om de eindejaarsfeesten te organiseren, om de winterse landschappen te bewonderen en om te genieten van gezellige etentjes met familie. Het is ook dé periode om uw volgende reizen en weekendjes weg in te plannen.

Een geschenkdoos van Wonderbox uit het assortiment « Verblijf » is het perfecte cadeau onder de kerstboom. Succes gegarandeerd, want Wonderbox selecteert voor u met grote zorg de meest unieke en onvergetelijke formules. De geschenkdozen zijn een verzameling van puur geluk, ideaal om te delen met geliefden. 

 

Met deze drie geschenkdozen van Wonderbox doet u iedereen plezier die ervan houdt om af en toe even te ontsnappen voor een nachtje... of nog iets langer!

Verlangt u naar een uniek verblijf met uw geliefde? De geschenkdoos « Buitengewoon overnachten » van Wonderbox (€ 99,90) biedt u de keuze uit 365 adressen voor een bijzonder originele overnachting in een tipi, joert, woonwagen, boot of boomhut. Wees gerust, dit geschenk staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Nood aan verandering van omgeving? De geschenkdoos « 3 dagen weg » van Wonderbox (€ 119,90) biedt u de kans om nieuwe plekken te ontdekken. Terwijl geniet u van het heerlijke comfort van een charmant hotel of een uniek gastenverblijf. 1400 verblijven in België of elders in Europa, de keuze is aan u! Met deze geschenkdoos doorbreekt u even de dagelijkse routine.

Zin in een trip vol pure ontspanning? Met de geschenkdoos « 3 dagen wellness » van Wonderbox (€ 199,90) geniet u van twee overnachtingen in een hotel of B&B, met overheerlijke ontbijten én toegang tot verschillende ontspanningsmogelijkheden, zoals een zwembad, sauna, jacuzzi, hammam of hydromassagebad. Het enige wat u hoeft te doen, is kiezen uit de 535 verblijven! Dankzij de strenge selectie van partners belooft Wonderbox u een ongelofelijke, rustgevende tijd.

 

 

 

 

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be