Het einde van het schooljaar nadert, de perfecte gelegenheid om je favoriete leerkracht te bedanken met Wonderbox!

Ze brengen met enthousiasme hun kennis en ervaring over. Ze helpen ons bij het leren van talen, wiskunde, wetenschap ...

"Ze" zijn leraren, professoren, maar ook sportcoaches, muziek- en dansdocenten, kortom alle mensen die gedurende het hele jaar hun passie met ons delen.

Laat hen zien dat ze belangrijk zijn? Schenk hen een kleine attentie, zoals een Wonderbox- geschenkdoos bijvoorbeeld! Het gamma is enorm en de prijzen van de geschenkdozen gaan van € 19,90 tot € 299,90. Aan u de keuze om zelf een attentie te geven of een prijzenpot te maken met alle leerlingen van de klas of het hele voetbalteam!

Hier zijn 3 Wonderbox-geschenkdozen die zeker in de smaak zullen vallen!

« Pauze Vol Welness » biedt 300 beauty- en wellnessactiviteiten voor 1 of 2 personen in België en Groothertogdom Luxemburg. Op het programma: hot stone massage, gezichtsverzorging, sauna, pedicure, ,  verzorging met algen ... Kortom, absolute ontspanning gegarandeerd! Verkoopprijs: €29,90.

Voor lekkerbekken bevat de geschenkdoos "Brasserie en tafelen" een selectie van 370 karaktervolle brasserieën die u culinaire tradities doen (her)ontdekken. Op een van de adresjes geniet u gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring. De geschenkdoos geeft 2 personen recht op een heerlijke tweegangenmaaltijd. Verkoopprijs: € 49,90.

Is uw prijzenpot iets groter en verdient jouw leerkracht een weekendje weg in een charmant hotel, een luxe tent of een mooi gastenverblijf?  Kies dan voor de geschenkdoos "3 droomdagen". Die biedt een selectie van 1240 verblijven voor 2 personen in België, Groothertogdom Luxemburg, Nederland en Frankrijk, maar ook in Portugal, Andorra, Spanje, Italië en zelfs Marokko!Verkoopprijs : €139,90.

 

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be