Er even een paar dagen lekker tussenuit? Dat kan met Wonderbox!

Lijkt de vakantie al héél ver weg of kan je bijna niet wachten om eindelijk te vertrekken? Met deze Wonderbox geschenkdozen verleng je dat zalige vakantiegevoel nog even en krijg je boordevol inspiratie voor een heerlijk lang weekendje weg!

De geschenkdoos "Buitengewoon overnachten"

Niets zo heerlijk als een originele verblijfplek om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Kies uit 510 originele en buitengewone adressen: boomhutten, woonwagens, tipi's, joerten, boten, atypische gastenverblijven en knappe woningen. ​ Je kan zelfs overnachten en onbijten in ​ het Eburon Hotel **** in Tongeren, een voormalig klooster uit de 12e eeuw! Een fantastisch idee toch, om er samen op uit te trekken en te genieten van een origineel weekend in stijl!

Aanbevolen verkoopprijs: 99,90€.

 

De geschenkdoos "2 dagen luxe wellness"

Zin om samen te genieten van een wereld van ontspanning en romantiek? Wonderbox vertroetelt je met deze geschenkkoffer met 460 romantische verblijven. Ervaar wat geluk betekent tijdens een overnachting met ontbijt en toegang tot de wellness: sauna, jacuzzi, hammam ... in een charmehotel of een mooie B&B. Tip: een nachtje in het 4-sterren hotel Mercure in Blankenberge staat gelijk aan pure verwennerij!

Aanbevolen verkoopprijs: 129,90€.

 

De geschenkdoos "Duizend & één gastronomische nachten"

Betekent een weekendje weg voor jou een weekendje culinaire verwennerij? Dan nodigt Wonderbox je uit om je eigen sprookje van 1001-nachten te schrijven tijdens een gastronomisch verblijf. Geniet van een van de 870 3-en 4-sterren droomadressen! Of je nu kiest voor een kasteel, een charmehotel of een prachtig gastenverblijf, overal staat je hele uitstap in het teken van absolute gastvrijheid. Ervaar bijvoorbeeld pure verwondering tijdens je verblijf in het 4-sterren Kasteel Altembrouck by Saillant waar smaak de boventoon voert!

Aanbevolen verkoopprijs: 179,90€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be