Een Wondergeschenk voor een Wondermama!

Dinsdag 28 maart 2017 — Schenk je mama voor Moederdag een Wonderbox met superkrachten en maak de heldin in haar wakker!

Jouw Wondermama zal ongetwijfeld vallen voor deze nieuwe geschenkdoos, exclusief gelanceerd voor de release van de film Wonder Woman op 31 mei.

Omdat Wonder Woman ook graag  even ontspant van haar heldhaftige leven als superheldin zal zij even hard vallen voor de talrijke activiteiten uit deze Wonderbox-geschenkdoos, speciaal ontworpen om haar “Girlpower” een boost te geven! 

Mama staat voor een grote uitdaging: kiezen uit één van de 1230 wonderlijke activiteiten. Een belangrijke keuze voor zij die jarenlang met een grote glimlach de typische moederdagcadeaus aannam: het zoveelste boeketje, datzelfde parfum, zelfgemaakte kunstwerken … Dit jaar krijgt jouw Wondermama de kans om unieke en onvergetelijke momenten te beleven: een ontspannende massage, een initiatie kitesurf, een vorstelijk ontbijt, een sessie personal shopping, een gezichtsverzorging, een boottocht ... een fantastische selectie! Fijne dag Wonder Woman!

Verkoopprijs : €49,90.

Maar ook de geschenkdoos "I Love Mama" zet mama in de bloemetjes met een uitgebreide keuze aan onweerstaanbare activiteiten! Jouw mama kan kiezen uit 1210 ervaringen: een make-upsessie, een initiatie duiken, een diner in een trendy restaurant, een vlucht met een sportvliegtuigje. Kortom, wat haar verlangens ook zijn, ze zal ongetwijfeld een moment van puur geluk beleven.

Verkoopprijs : €49,90.

 

Beschikbaar via www.wonderbox.be en bij FNAC, Carrefour, Mediamarkt, Club, Cora...

Wonderbox "I Love Mama" - €49,90.
Wonderbox "Wonder Woman" - €49,90.