De geschenkdozen van Wonderbox: voor wonderlijke pakjes onder de kerstboom!

Een paar winterkousen? Een kriebelende sjaal? Een gestreepte das? Nee,  dit jaar liggen er enkel enkel glamoureuze cadeaus onder de kerstboom: 100% verwennerij. Want dat is precies waar de geschenkdozen van Wonderbox voor staan...             

De geschenkdozen van Wonderbox bieden unieke ervaringen voor iedereen: voor echte avonturiers, voor lekkerbekken, voor liefhebbers van verwenweekends en voor zij die er gewoon even tussenuit willen. Wanneer je wil én met wie je wil.

Dit jaar zijn deze twee geschenkdozen van Wonderbox de schatten onder de kerstboom:

De geschenkdoos « Merry Christmas » van Wonderbox bevat maar liefst 1725 activiteiten om alleen of met z’n tweetjes te beleven. Een verwendag in de hammam, een avontuurlijke vlucht met een ULM of een overheerlijk romantisch ontbijt, alles kan. Met deze geschenkdoos geef je méér dan een cadeau, je schenkt een magisch moment en een schitterende herinnering. Gun je vrienden en familie puur plezier met deze unieke geschenkdoos.

Aanbevolen verkoopprijs: € 49,90.

Zin in een romantische trip met je geliefde? Met de geschenkdoos « Duizend en één droomnachten » neem je hem of haar mee naar een van de 2550 prachtige plekken van Wonderbox. Willen jullie samen relaxen in een charmant vakantiehuisje of in een hotel met vier sterren? Of voelen jullie meer voor een overnachting in een betoverend kasteel? Alle adressen zijn met de grootste zorg uitgekozen, zodat jullie sowieso van jullie droomverblijf genieten.

Aanbevolen verkoopprijs : € 119,90.

Contacteer ons
Over Wonderbox

In 2019, amper 9 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Portugal en Nederland, goed voor een omzetcijfer van 225 miljoen euro op internationaal niveau in 2018.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be