DE GESCHENKDOOS ‘PRETTIGE FEESTEN’ VAN WONDERBOX, VOOR ONVERGETELIJKE ONCE IN A LIFETIME-MOMENTEN!

Maandag 25 september 2017 — Op zoek naar HET cadeau waarmee je het hart van je dierbaren sneller doet kloppen? Kies dan zonder aarzelen voor een geschenkdoos van Wonderbox. Verblijf, wellness, gastronomie of zelfs sport en avontuur, de brede keuze aan activiteiten vervult ieders wens. 

Speciaal voor de eindejaarsfeesten lanceert Wonderbox de geschenkdoos ‘Prettige Feesten’ met maar liefst 1130 activiteiten voor 1 of 2 personen. Charmante verblijven, overheerlijke diners, ontspannende verzorgingen en massages maar ook spannendere activiteiten zoals een ULM-vlucht of een vrije val in een simulator. De keuze is aan jou!

Onze favorieten?

  • Een halve dag bij Thermes de Spa: toegang tot de verschillende zwembaden, sauna’s, hammams en ontspanningsruimten. Vergeet de dagelijkse sleur, hier is ontspanning gegarandeerd.
  • Een nacht in een tweepersoonskamer in het hotel Jam in Brussel, een van de meest hippe hotels in de hoofdstad.  Dit hotel is ideaal gesitueerd om de stad te ontdekken!
  • Een circuitdoop met een Ford Focus RS op het circuit van Mettet. Met zijn 5 cilinders, 305 pk, is deze compacte Sedan een van de krachtigste in zijn klasse. Samen met een racepiloot ontdek je het potentieel van deze auto. Zijn versnelling, topsnelheid en wegligging verzekeren je een onvergetelijk moment! 

Dankzij Wonderbox deel je met de eindejaarsfeesten mooie emoties en veel geluk!

Aanbevolen verkoopprijs voor de geschenkdoos ‘Prettige Feesten’: € 49,90.

Ontdek het volledige gamma op http://be.wonderbox.com/nl.

Verkrijgbaar bij Cora, Makro, Club, Standaard Boekhandel, Carrefour, Fnac, Dreamland, Media Markt, Auchan, Cactus.