De geschenkdoos 'Prettige feesten' van Wonderbox: plezier, welzijn, avontuur en nog veel meer!

De feestdagen naderen en dat betekent dat de jacht op kerstcadeaus geopend is! En dankzij de geschenkdoos van Wonderbox moet je dit jaar niet eindeloos verschillende winkels bezoeken om het perfecte geschenk te vinden. Speciaal voor de eindejaarsfeesten lanceert Wonderbox de geschenkdoos ‘Prettige Feesten’ met maar liefst 1130 activiteiten voor 1 of 2 personen. Overheerlijke diners, ontspannende verzorgingen  maar ook spannende activiteiten. Stuk voor stuk kwaliteitsactiviteiten dankzij gerenommeerde partners die met zorg uitgekozen zijn. De keuze is aan jou!

Droom jij ook al weg bij het lezen van deze onvergetelijke activiteiten?

  • Verander jezelf even in een “special agent” en ga op missie in het Live Adventure Games Koezio pretpark in Brussel. Deze originele uitstap onder vrienden of collega's brengt het beste in elkaar naar boven. Een onvergetelijke ervaring!
  • Neem tijd voor jezelf en geniet van 100% ontspanning bij Mondorf Domaine Thermal, gelegen in het Groothertogdom Luxemburg. Op het programma:  sauna, hammam, jacuzzi ... Je lichaam zal je zeker bedanken!
  • Gelegen in het Théâtre de Liège, in het hart van de Cité Ardente, verwelkomt het restaurant Le Balcon de l'Emulation fijnproevers in zijn gerenommeerde salons evenals op zijn prachtige originele terras. Op het menu? Een mix van verfijning en moderniteit.
  •  Een citytrip naar Brussel? Verblijf dan zeker in het Jam Hotel. Dit hotel heeft een mooi terras, een bar en een zwembad op het dak! De industriële sfeer van het oorspronkelijke gebouw is goed bewaard gebleven in de kamers met betonnen plafonds en rode bakstenen muren.

Aanbevolen verkoopprijs voor de geschenkdoos « Prettige feesten »: € 49,90.

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Media Markt, Fnac, Carrefour, Club,  Cora, Trafic, Makro, Cactus, Auchan, Belgique Loisirs Filigranes, Suprabazar, Vatana, Europoint en online op www.wonderbox.be.

Contacteer ons
Margaux Vigneron oserieux
Margaux Vigneron oserieux
Over Groupe Wonderbox

In 2020, meer dan 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be