De geschenkdoos 'Prettige feesten' van Wonderbox: plezier, welzijn, avontuur en nog veel meer!

Donderdag 27 september 2018 — De feestdagen naderen en dat betekent dat de jacht op kerstcadeaus geopend is! En dankzij de geschenkdoos van Wonderbox moet je dit jaar niet eindeloos verschillende winkels bezoeken om het perfecte geschenk te vinden. Speciaal voor de eindejaarsfeesten lanceert Wonderbox de geschenkdoos ‘Prettige Feesten’ met maar liefst 1130 activiteiten voor 1 of 2 personen. Overheerlijke diners, ontspannende verzorgingen  maar ook spannende activiteiten. Stuk voor stuk kwaliteitsactiviteiten dankzij gerenommeerde partners die met zorg uitgekozen zijn. De keuze is aan jou!

Droom jij ook al weg bij het lezen van deze onvergetelijke activiteiten?

  • Verander jezelf even in een “special agent” en ga op missie in het Live Adventure Games Koezio pretpark in Brussel. Deze originele uitstap onder vrienden of collega's brengt het beste in elkaar naar boven. Een onvergetelijke ervaring!
  • Neem tijd voor jezelf en geniet van 100% ontspanning bij Mondorf Domaine Thermal, gelegen in het Groothertogdom Luxemburg. Op het programma:  sauna, hammam, jacuzzi ... Je lichaam zal je zeker bedanken!
  • Gelegen in het Théâtre de Liège, in het hart van de Cité Ardente, verwelkomt het restaurant Le Balcon de l'Emulation fijnproevers in zijn gerenommeerde salons evenals op zijn prachtige originele terras. Op het menu? Een mix van verfijning en moderniteit.
  •  Een citytrip naar Brussel? Verblijf dan zeker in het Jam Hotel. Dit hotel heeft een mooi terras, een bar en een zwembad op het dak! De industriële sfeer van het oorspronkelijke gebouw is goed bewaard gebleven in de kamers met betonnen plafonds en rode bakstenen muren.

Aanbevolen verkoopprijs voor de geschenkdoos « Prettige feesten »: € 49,90.

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Media Markt, Fnac, Carrefour, Club,  Cora, Trafic, Makro, Cactus, Auchan, Belgique Loisirs Filigranes, Suprabazar, Vatana, Europoint en online op www.wonderbox.be.