Beleef op valentijn een mooi moment met z’n tweetjes dankzij Wonderbox!

Donderdag 4 januari 2018 — Voor valentijn verwent Wonderbox graag alle geliefden met vier geschenkdozen vol unieke activiteiten voor twee. Love is in the air en dat moet gevierd worden!

De geschenkdoos ‘Momenten voor twee’ belooft een prachtig moment in elkaars gezelschap. Van een wijndegustatie of een tapasschotel tot een vers ontbijt of een gezellige koetstocht. De 320 ontspannende, gastronomische en sportieve ervaringen staan alvast garant voor onvergetelijke romantische herinneringen.  

Aanbevolen verkoopprijs: €24,90

Gedeeld geluk is dubbel geluk! De geschenkdoos ‘Genieten in duo’ biedt een boeket van activiteiten voor een koppel levensgenieters, avonturiers of fijnproevers. De 630 ervaringen: romantisch diner, ontspannende duomassage, spannend avonturenparcours, gezellige lunch …  zullen hen prachtige momenten boordevol emotie bezorgen.

Aanbevolen verkoopprijs: € 49,90

Genieten van het leven, doe je samen! De geschenkdoos ‘Op stap met twee’ presenteert een divers assortiment van 1510 unieke ervaringen voor twee. Een ontspannende lichaamsscrub, een smaakvol diner van drie gangen, een charmant verblijf in eigen land … de keuze is aan u!

Aanbevolen verkoopprijs: € 59,90

De geschenkdoos ‘Geluk met twee’ van Wonderbox bezorgt u een onvergetelijke tijd met twee dankzij een verzameling van 1230 romantische activiteiten. Een cursus latin-dansen, een fotoshoot, een bezoek aan Brussel met een tuktuk, een overnachting in een charmehotel met een lekker ontbijt, een sessie in de sauna … ideaal voor wat quality time met z’n tweetjes.

Aanbevolen verkoopprijs: € 79,90

Dus voor iedereen, een geslaagde valentijn! Kies alvast jouw favoriete moment uit de vele magische activiteiten in België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg en ook verder in Europa.

 

De geschenkdozen van Wonderbox zijn te vinden bij Cora, Makro, Club, Standaard Boekhandel, Carrefour, Fnac, Dreamland, Media Markt, Auchan en Cactus.

 

Zin om de volledige collectie van Wonderbox te ontdekken? Wacht niet langer, bezoek de website www.wonderbox.be