Beleef een magische kerst met Wonderbox!

Schenk een onvergetelijke beleving met een van deze twee nieuwe Wonderbox geschenkdozen

De geschenkdoos "Prettige feesten"

Dat is nu de pure magie van Kerstmis - het cadeau van je dromen kunnen uitpakken onder de verlichte kerstboom op een winterse avond voor de openhaard. En dit jaar belooft het nog magischer te zijn dankzij deze geschenkdoos. Er zijn activiteiten voor iedereen: heerlijke proeverijen, spannende activiteiten of ontspannende verzorgingen. Ga met Wonderbox op ontdekking naar momenten die deze kerst omtoveren tot een puur en intens geluksmoment.

Aanbevolen verkoopprijs: €24,90.

Story image

De geschenkdoos "Tafelen bij chefs"

Met deze geschenkdoos worden je smaakpillen écht verwend. Geniet van absolute topgerechten en ervaar een ware explosie van smaken tijdens een etentje in het restaurant van jouw keuze uit de Wonderbox selectie. Het 2-sterren restaurant La Source ​ verrast je alvast met een unieke en gastronomische lunch die je niet snel zal vergeten. De perfecte gelegenheid om culinair te genieten met je vrienden of geliefde.

Aanbevolen verkoopprijs: €139,90

Story image

 

Over Groupe Wonderbox

In 2020, 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be