Bedankt … en leve de vakantie!

Vrijdag 4 mei 2018 — Lessen voorbereiden, examens verbeteren, rapporten voorzien van commentaar, studenten begeleiden tijdens schoolreisjes… Leerkrachten hebben talrijke taken die soms wel eens worden onderschat. Nu het einde van het schooljaar nadert, mag je zeker niet vergeten je leerkracht te bedanken voor zijn grenzeloze inzet! Een klein woordje, een leuke attentie of een collectief cadeau zal zeker plezier doen.

Wonderbox biedt een breed scala aan geschenkdozen boordevol zorgvuldig uitgekozen activiteiten in samenwerking met gerenommeerde partners. Hieronder alvast 2 dozen die de droom van uw titularis zullen vervullen:

Met een selectie van 210 adressen in België, stelt de geschenkdoos  « Dineren in stijl » zelfs de grootste culinaire kenners tevreden! Dankzij een smaakvolle setting, een hoogstaande service en een gastronomische kaart, geniet je met je favoriete partner van een heerlijk diner. Welkom in een universum vol culinair genot! Verkoopsprijs: € 79,90

De nieuwe geschenkdoos  « 100 % ontspanning alleen of met twee » is ideaal om de dagelijkste stress te vergeten en zowel het lichaam als de geest volledig tot rust te laten komen. Ontdek niet minder dan 170 momenten van schoonheid en welzijn! Geldig voor 1 of 2 personen in België, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk of Nederland. Verkoopsprijs: €49,90.

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan en Cactus.

Meer informatie: www.wonderbox.be.