Bedankt … en leve de vakantie!

Lessen voorbereiden, examens verbeteren, rapporten voorzien van commentaar, studenten begeleiden tijdens schoolreisjes… Leerkrachten hebben talrijke taken die soms wel eens worden onderschat. Nu het einde van het schooljaar nadert, mag je zeker niet vergeten je leerkracht te bedanken voor zijn grenzeloze inzet! Een klein woordje, een leuke attentie of een collectief cadeau zal zeker plezier doen.

Wonderbox biedt een breed scala aan geschenkdozen boordevol zorgvuldig uitgekozen activiteiten in samenwerking met gerenommeerde partners. Hieronder alvast 2 dozen die de droom van uw titularis zullen vervullen:

Met een selectie van 210 adressen in België, stelt de geschenkdoos  « Dineren in stijl » zelfs de grootste culinaire kenners tevreden! Dankzij een smaakvolle setting, een hoogstaande service en een gastronomische kaart, geniet je met je favoriete partner van een heerlijk diner. Welkom in een universum vol culinair genot! Verkoopsprijs: € 79,90

De nieuwe geschenkdoos  « 100 % ontspanning alleen of met twee » is ideaal om de dagelijkste stress te vergeten en zowel het lichaam als de geest volledig tot rust te laten komen. Ontdek niet minder dan 170 momenten van schoonheid en welzijn! Geldig voor 1 of 2 personen in België, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk of Nederland. Verkoopsprijs: €49,90.

 

Verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club, Trafic, Belgique Loisirs, Filigranes, Auchan en Cactus.

Meer informatie: www.wonderbox.be.

 

Contacteer ons
Over Groupe Wonderbox

In 2020, meer dan 10 jaar na de lancering in België, behaalt Wonderbox de 2de plaats op de markt van de geschenkdozen in België en is het marktleider in Wallonië. Eind 2015 heeft het bedrijf Vivabox overgenomen. De strenge selectie van partners, de uitgebreide keuze aan activiteiten en de lange geldigheidsduur van de bonnen vormen de basis voor het succes. De geschenkdozen van Wonderbox zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel, Dreamland, Fnac, Fun, Carrefour, Mediamarkt, Makro en Suprabazar. 

Wonderbox Groep is ook aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Nederland, Portugal, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten. De groep behaalde in 2019 op internationaal niveau een omzetcijfer van 250 miljoen euro.

Ontdek het volledige aanbod van Wonderbox en Vivabox op www.wonderbox.be en www.vivabox.be